Äntligen vår! 01-maj-2018

Det var alltför länge sedan jag uppdaterade hemsidan men nu kommer äntligen vårtecknen och det är hög tid att ta hand om allt som blivit eftersatt efter den långa vintern. 


Inför vintern var det var många frågetecken kring hästhållningen  men nu har vi klarat av den första vintern bla tack vare mina grannar Kicki och Lasse som har hjälpt till med tillsyn och utfodring när jag varit på resa.
Jag kan också konstatera att hästarna klarat sig utmärkt utan täcken och på grovfoder av god kvalité 
Stallet och lösdriften har fungerat utmärkt och med de erfarenheterna i ryggen kan vi fortsätta att utveckla fastigheten och verksamheten. 
Renovering av lagård och loge pågår och under sommaren påbörjas schaktning för en träningsbana m.m.

Under april månad har Titti Henblad som tidigare hjälpte mig med hästarna under tiden på Sparreholm börjat jobba på deltid. Det känns väldigt bra att få hjälp med allt vad det innebär med skötsel och motionering.
Hästarna motioneras så mycket tiden tillåter med målet att  få igång en fungerande vardag med utbildnings och turist verksamhet under sensommaren och under våren 2019.

De datum som finns inbokade i almanackan i dagsläget finns nu inlagda i kalendariet.

Jag vill också passa på att nämna att vi under maj månad kommer att  öppna upp för nya möjligheter angående vårt kunskapsmaterial på www.equitellus.com.

Trevlig sommar!
Anders

Anders Eriksson - Marielund


Arbetet med utbildningsmaterial fortgår i Equitellus med allt vårt gedigna utbildningsmaterial med hästkunskap där vi släppt en ny film om hästens inlärning m.m.

Välkomna till www.equitellus.com


Undervisningen börjar så sakta komma igång och kalendariet är sent omsider också uppdaterat så långt det är möjligt.

Kanske ses vi på några av de platserna.

Trevlig vår och sommar!
Anders

 


Design - Linearis | © Anders Eriksson - Hästutbildning